Waarom De Laere Decor kiezen?

We informeren u graag over onze werkmethodes en projecten, maar wij zijn geen mensen van dure woorden.  We horen dan ook graag wat we voor u kunnen betekenen en denken graag mee met onze opdrachtgevers en bouwheren. In de schaduw van de ontwerper of (interieur)architect, delen wij graag onze knowhow om een synergie tot stand te brengen tussen de verschillende materialen, technieken en werkmethodes. 

We stellen ons graag flexibel op, steeds in functie van het beoogde eindresultaat, de timing en het budget.

De Laere Decor is onafhankelijk, wij zijn niet gebonden aan merken of leveranciersWij hebben geen toonzaal daar wij geen standaardproducten of -opstellingen verkopen. Wij investeren liever in onze klanten en in onze medewerkers dan in een dure showroom, wat uiteindelijk onze bouwheren ten goede komt. Uiteraard bent u welkom in onze kantoren en ateliers te Wevelgem om uw project te bespreken en graag bezoeken we samen met u een van onze vele realisaties. In samenspraak met bouwheer en opdrachtgever nemen wij de meest diverse totaalaannemingen voor onze rekening. Wij begeleiden en coördineren dan het volledige totaalproject met inbegrip van onder- en nevenaannemers.  Zo bent u zeker dat de kwaliteit, de timing en het budget gerespecteerd en van dichtbij opgevolgd worden. 

Ontdek onze realisaties op deze site of in onze brochures en laat u inspireren door de vele maatinterieurs van topkwaliteit.

Historiek

Joseph De Laere en zoon Tarcis startten in 1986 De Laere Decor op. Winkelinrichting, kantoorinrichting en binnenhuisinrichting waren de specialiteit en hun atelier aan de Fabriekskaai werd al snel te klein waardoor ze verhuisden naar een pand aan de Vlaanderenkaai te Kortrijk.

In 2005 nam Tarcis De Laere het bedrijf over van zijn vader, samen met zijn schoonbroer Lieven Ostyn, die sinds enkele jaren meewerkte aan de uitbouw van de firma. Jaar na jaar realiseerde De Laere Decor een gestage groei. Meubelmaatwerk en interieurbouw bleven de corebusiness maar De Laere Decor profileerde zich ook meer en meer als coördinator en uitvoerder van totaalinrichtingen.

In 2010 verhuisde De Laere Decor naar het huidige pand aan het vliegveld te Wevelgem (Industriezone Noord). Hier zijn ons goed uitgerust atelier en burelen gevestigd. Een showroom, die hebben we niet. We investeren liever in innovatieve machines en mensen. De vele realisaties bij onze klanten, mogen zeker gezien worden. Zo vinden we onder onze vele tevreden klanten, zeker een voorbeeld met raakpunten aan ùw project. Op afspraak kunnen we deze samen bezoeken en bespreken. Bovendien ervaart u zo onze troeven naar kwaliteit en service.

Ons Team

Ons ervaren team bestaat uit 30 enthousiaste meubelmakers en meubelplaatsers, aangestuurd door een doeltreffende projectbegeleiding en een professionele administratie.

Daarnaast doen wij dagelijks beroep op verschillende collega’s en onderaannemers.

Wil je ons team vervoegen in dienstverband of als onderaannemer, aarzel dan niet om contact op te nemen via info(at)delaeredecor.be

Totaalprojecten

Graag begeleiden wij uw project van a tot z.  Werfcoördinatie en –opvolging is vaak een tijdrovende en stresserende opdracht maar ligt aan de basis van elk geslaagd bouwtraject.

Vertrouw ons uw project toe, en wij begeleiden en coördineren het volledige totaalproject met inbegrip van onder- en nevenaannemers. Inclusief budgetcontrole, planning en de opvolging ervan. Steeds met de precisie van een meubelmaker wat resulteert in een hoogwaardige afwerkingsgraad en een professioneel verloop van de werken.

Door onze jarenlange ervaring en productkennis, weten wij als geen ander om mensen te selecteren, te motiveren en te coördineren. We volgen uw project van dichtbij op en werken proactief om problemen te voorkomen.  Mochten er toch problemen opduiken, pakken we deze snel en efficiënt aan.

De Laere Decor heeft in de loop der jaren een héél solide reputatie inzake service en nazorg opgebouwd en hier blijven we een erezaak van maken.