Overslaan en naar de inhoud gaan
01 04

Ingelbeen-Soete - Izegem

Kantoorinrichting op maat is de gedroomde werkplek voor elke medewerker

Ingelbeen Soete, exclusief verdeler van Mobil1 olie en een toonaangevende referentie in de sector, koos voor een volledige inrichting op maat van zijn nieuwe kantoren te Izegem. Balies, landschapsburelen, plafondhoge kasten met een enorme hoeveelheid aan opbergruimte. Maar ook vergaderruimtes, keukens, sanitaire ruimtes, kleedkamers, etc, werden volledig op maat uitgewerkt en vormen een mooi samenhangend geheel en de gedroomde werkplek voor hun medewerkers. Klassevol en tijdloos ontwerp van de hand van 3Architecten. 

Door onze jarenlange expertise en de juiste keuze van het type melamine, laminaat, massief laminaat met bijhorende strakke kantafwerking, kunnen wij een homogeen geheel garanderen. Zelfs de gebruikte solid surface in andere ruimtes sluit perfect aan qua kleurtemperatuur en textuur. 

Ook een project in gedachten?

Op zoek naar een droominterieur voor uw woning, kantoor of commercieel pand? Wij luisteren graag naar uw ideeën en wensen. We gaan samen met u op zoek naar de beste uitwerking voor uw totaalinrichting.

Dien uw projectaanvraag in

of stel je vraag

Laat je overtuigen door deze kantoorinrichtingen op maat

Bekijk alle kantoorinrichtingen
brochure

Ontvang onze 
catalogus ter inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor uw volgend project? Vraag onze algemene inspiratie- en kantorengids vrijblijvend aan. Blader door al onze realisaties en krijg zo wat meer inzicht in onze werkwijze en service. Laat u inspireren!

Ontvang gratis onze inspiratiegids