Overslaan en naar de inhoud gaan

Socrete - Liquidfloors

 

Minerale harsgebonden vloer

Socrete is de minerale harsgebonden vloer van Liquidfloors. Deze verrassende vloer met betonlook combineert een authentieke en natuurlijke uitstraling met onderhoudsgemak en slijtvastheid. Vloeren in gepolierd beton zijn vaak niet kras- of vlekbestendig. Socrete is daarom een verfijnder en gebruiksvriendelijker alternatief. Dankzij de toepasbaarheid op vloeren, meubels en wanden kan zowel de badkamer als de keuken volledig opgetrokken worden in dit materiaal. De vloer is beschikbaar in maar liefst 18 tinten.

Het aanbrengen van dit modern product is gebaseerd op eeuwenoude kennis. Deze ambacht werd namelijk reeds toegepast in traditionele hammams en Turkse badhuizen. Mooie schakeringen, subtiele glansverschillen en texturen die harmonieus in elkaar vloeien geven de vloerden hun kenmerkende en unieke look. Prachtige nuances zijn mogelijk dankzij de natuurlijke pigmenten en marmerpoeder.

Socrete beantwoordt aan de noden van de meest veeleisende klanten en architecten. De vloer is naadloos, heeft een opbouwhoogte van slechts 2mm en is duurzaam en ecologisch. De vloer is daarnaast ook nog UV-bestendig, waterdicht en vuilafstotend.

 

Projecten waarbij socrete - liquidfloors gebruikt werd