Overslaan en naar de inhoud gaan

Akoestisch schrijnwerk

Akoestische isolatie en absorptie

We kunnen er niet omheen. Akoestiek is een hot item. Een goed akoestisch comfort is voor elke leef- en werkomgeving uiterst belangrijk.

Pionier

Met De Laere Decor zijn wij al jaren pionier en het referentiepunt inzake akoestiek. Wij hebben van dag 1 ons volle vertrouwen in PETAC gesteld, de akoestische absorber van de toekomst : eco-friendly, human-friendly en vooral zéér performant! 

U kan bij De Laere Decor terecht voor akoestische absorptie en akoestische isolatie. We zetten alles op alles om te vermijden dat er ongewenste geluiden van de ene naar de andere ruimte gaan in uw woning, kantoor of commercieel pand. Daarnaast zorgen we er ook voor dat elke ruimte de juiste nagalmtijd bekomt.

Bent u op zoek naar de ideale partner om uw akoestiek te verbeteren? Aarzel niet en contacteer ons vrijblijvend. Wij adviseren u graag bij uw akoestische werken.

Uw project, onze trots

  • Hoge kwaliteit, verfijnde afwerking en professionalisme 
  • Wij denken mee mét onze klanten
  • Proactief en innoverend
  • Flexibel in functie van het project
  • Mooi eindresultaat waar iedereen trots op is

Ontvang een gratis offerte

Een goede akoestiek verhoogt de productiviteit en de beleving. Het optimaliseren van het akoestisch comfort is dan ook ons paradepaardje.

Uw project, onze trots

Op zoek naar een betrouwbare en professionele partner om diverse akoestische schrijnwerken uit te voeren voor uw project?
We volgen uw project nauwkeurig op van A tot Z, werken proactief en denken steeds mee mét u.

Projectaanvraag     Vrijblijvend kennis maken