Overslaan en naar de inhoud gaan
01 04

Hotel Mercure - Roeselare

Natuurproducten

De Laere Decor nam voor het Mercure Hotel de inrichting van de receptie, vergaderzalen, kantoren, bar en restaurant voor zijn rekening.
Het architectenbureau B2Ai koos voor een warm ontwerp door gebruik te maken van zeer veel natuurproducten. Een huiselijke warme sfeer met modern haardvuur heet u als gast direct welkom. In de bar en het restaurant combineerden ze gelamineerd fineer Alpikord voor de maatmeubelen met massief parket op de vloer en een grote massieve bar in natuursteen.

Warm interieur

De flessenwand achter de bar werd bekleed met goudkleurige eco-wandpanelen van kokosnoot en schelpen. Dit accent straalt warmte uit en matcht perfect met de majestueuze kroonluchters.
Warme, dikke stofbekledingen en gordijnen zorgen samen met de PETAC®wandbekleding en de claustrawanden voor een perfecte akoestiek.
 

Architecten

Highlights

  • Akoestische Petac®wandbekleding en claustra wanden
  • Goudkleurige eco-wandpanelen van kokosnoot en schelpen
  • Gebruik gemaakt van veel natuurproducten
  • Gelamineerd fineer Alpikord voor het maatmeubilair

‘The place to be' midden in het levendige Accent Business Park en dichtbij AZ Delta.

Ook een project in gedachten?

Op zoek naar een droominterieur voor uw woning, kantoor of commercieel pand? Wij luisteren graag naar uw ideeën en wensen. We gaan samen met u op zoek naar de beste uitwerking voor uw totaalinrichting.

Dien uw projectaanvraag in

of stel je vraag

Gerelateerde projecten

Bekijk alle projecten
brochure

Ontvang onze 
catalogus ter inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor uw volgend project? Vraag onze algemene inspiratie- en kantorengids vrijblijvend aan. Blader door al onze realisaties en krijg zo wat meer inzicht in onze werkwijze en service. Laat u inspireren!

Ontvang gratis onze inspiratiegids