Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoogwaardig Laminaat

 

De eigenschappen

Laminaat combineert duurzaamheid met een aantrekkelijk design. Het is de ideale oplossing voor horizontale en verticale oppervlakken die middelmatig tot intensief gebruikt worden. Laminaat is daarnaast ook zeer geschikt voor gebogen of ronde elementen.  De laminaten zijn slijt-, stoot-, en krasvast en eenvoudig te verwerken. Ze kunnen als coatingmateriaal gecombineerd worden met o.a. MDF, HDF, multiplex, spaanplaat en andere dragers. 

Premium wit W1000 van Egger

W1000 premium wit van onze leverancier Egger is een heel populair witte tint die hoge kwaliteit uitstraalt. Met zijn neutrale en warme kleur vorm het een harmonieus contrast met iedere natuurlijke houtnerf. Het is bij De Laere Decor al meer dan 10 jaar het meest gevraagde wit door architecten en interieurarchitecten. Het sluit perfect aan bij RAL 9003, signaalwit. Dit kleur neigt het meest naar de standaard emmers met wit in de bouwmarkt, deze kleur wordt namelijk ook vaak als standaard wit aangeduid. 

Gekleurde kern

Laminaten met een gekleurde kern hebben een meerlagige opbouw uit decorpapieren met hetzelfde kleur. Hierdoor ontstaat een homogeen en gelijkmatig kleurverloop. Een naadloze afwerking is hier mogelijk zonder kantenband en lijmranden. Door de gekleurde kern komt dit laminaat tegemoet aan hoge designvereisten. 

 

Houtmotief

Laminaat bestaat ook in een uitgebreid gamma aan houtmotieven. Eik is het meest populair en is te krijgen in verschillende looks en tinten. Ook andere houtsoorten zijn beschikbaar in laminaat. Voor ieder interieur is een passend houtdecor te vinden. 

 

Fenix - Arpa

Fenix van Arpa is een innovatief en esthetisch laminaat. Het laminaat is niet enkel mooi om naar te kijken, maar beschikt ook over enkele unieke eigenschappen. 

Lees meer...