Overslaan en naar de inhoud gaan

Van afbraak tot realisatie van een prachtig kantoorgebouw 

Terwijl er buiten een "war for talent" woedt, biedt deze site een uiterst aangename werkplaats voor de ca. 150 IT-krachten die actief zijn bij TVH. Het pand langs de Vichtseweg in Waregem werd volledig gestript en opnieuw ingeplant naar een studie en ontwerp van K-ONCEPT.

De Laere Decor stond in voor het houten schrijnwerk en vast meubilair, alsook voor het plaatsen van verschillende types (RF) deuren. 

Het afbraakhout dat werd gebruikt als gevelbekleding heeft zijn beperkingen naar het maken van kwalitatieve en duurzame meubelstukken. Door aansluitingen, verstekken en materiaalcombinaties in detail uit te tekenen, kon  deze robuuste eye-catcher ook budgetvriendelijk toegepast worden in meubelgehelen zoals lockers, room-deviders, vestiaires. Het barnwood wordt gecombineerd met Fenix laminaat. Ook aansluitingen met Technospace wanden en Monavisa spanplafonds kregen extra aandacht van de ontwerper en alle betrokken aannemers. 

Cafetaria

Voor een vlotte doorstroom aan de zelfbediening, werd de cafetaria voorzien van 2 gelijke (gespiegelde) buffetmeubels bij de ingang. Ook de top op maat gemaakte- inoxen koelkuipen voor broodjes en de verwarmde zone voor soep, werden door ons geleverd en volledig ingewerkt in een Diresco tablet. 

Achterliggend is er, met behoud van doorgang naar de dienstlift, een ruime kitchenette die voorzien is van alle gebruikelijke keukentoestellen.

Architecten

Highlights

  • Lockers uitgevoerd in Fenix met omkleding in zelfde barnwood als binnenvolumes
  • Room dividers om de traphal visueel te scheiden van de naastliggende burelen
  • Binnenvolumes met bekleding in Barnwood zorgen voor een ruwe toets aan de strakke afwerking
  • Treincoupe opstelling voor niet-confidentiële gesprekken in kleine teams

Ook een project in gedachten?

Op zoek naar een droominterieur voor uw woning, kantoor of commercieel pand? Wij luisteren graag naar uw ideeën en wensen. We gaan samen met u op zoek naar de beste uitwerking voor uw totaalinrichting.

Dien uw projectaanvraag in

of stel je vraag

Laat je overtuigen door deze kantoorinrichtingen op maat

Bekijk alle kantoorinrichtingen
brochure

Ontvang onze 
catalogus ter inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor uw volgend project? Vraag onze algemene inspiratie- en kantorengids vrijblijvend aan. Blader door al onze realisaties en krijg zo wat meer inzicht in onze werkwijze en service. Laat u inspireren!

Ontvang gratis onze inspiratiegids