Overslaan en naar de inhoud gaan

Over De Laere Decor

Meer dan 30 jaar ervaring en vakmanschap

Door meer dan 30 jaar projectervaring en productkennis, weet De Laere Decor zich te onderscheiden op vlak van kwaliteit knowhow en professionalisme. We stellen ons graag flexibel op en kunnen op elk vlak een meerwaarde betekenen voor uw project. Wanneer u dat wenst nemen wij alle facetten van de inrichting in handen. We begeleiden, coördineren en voeren het volledige project uit zodat het beoogde eindresultaat, de timing en het budget steeds gerespecteerd worden. 

Historiek

Joseph en Zoon Tarcis De Laere startten in 1986 De Laere Decor, building interiors op. De liefde voor hout zit de familie al generaties in het bloed. In de beginjaren lag de focus hoofdzakelijk op privé-inrichtingen. Maar al snel werd het timmeratelier aan de Fabriekskaai in Kortrijk te klein, waardoor ze verhuisden naar de Vlaanderenkaai.

In 2005 namen Tarcis De Laere en schoonbroer Lieven Ostyn het bedrijf over. Jaar na jaar kende De Laere Decor een enorme groei. Meubelmaatwerk en interieurbouw bleven de corebusiness, maar dankzij kansen van onder meer Buro II, Restyling Buro, 3Architecten en Interieurburo Pedro Verhue profileerde De Laere Decor zich ook meer en meer als coördinator en uitvoerder van totaalprojecten.

Vandaag hebben wij nog steeds een heel goede samenwerking met deze architecten. Zij keren steeds terug met nieuwe projecten, hier kunnen wij natuurlijk enkel trots op zijn. 

Ons kantoor en atelier

In 2010 verhuisde De Laere Decor naar hun huidige pand aan het Vliegveld in Wevelgem (Industriezone Noord). Hier bevinden zich de kantoren en een goed uitgerust atelier met uitgebreid machinepark.

Wij hebben geen showroom. We investeren liever in innovatieve machines en mensen. Wanneer u inspiratie wenst voor uw project, kan er zeker beroep worden gedaan op onze eerdere realisaties. We kunnen samen een bezoek inplannen op een locatie met raakpunten aan uw project. Bovendien ervaart u zo onze troeven: kwaliteit en service. 

We informeren u graag over onze werkmethodes en projecten, maar we zijn geen mensen van dure woorden. We horen dan ook graag wat we voor u kunnen betekenen en denken graag mee met onze opdrachtgevers en bouwheren.

Onze erkenningen

Kwaliteit en vertrouwen gaan steeds hand in hand. De Laere Decor beschikt dan ook over verschillende erkenningen gelinkt aan onze diensten. We staan dan ook garant voor een veilige en kwaliteitsvolle uitvoering van uw project. 

Getuigschrift van erkenningen


Onze veelzijdigheid

Wij bieden een breed gamma van diensten aan om van uw project een pareltje te maken. Ons team bestaat stuk voor stuk uit ervaren vakmensen die nauwkeurig samenwerken om jouw droom te realiseren. 

Ontdek onze diensten

Openbare werken

Erkenningen voor het uitvoeren van openbare werken

ISIB 5149

Erkend plaatser van brandwerende deuren

D Klasse 6

Algemene aanneming van bouwwerken

D4 Klasse 6

Geluids- & warmte isolatie, lichte scheidingswanden, plafonds & blinde vloeren

D5 Klasse 6

Timmerwerk, houten spanten en trappen

D15 klasse 1

Parketwerken

We volgen uw project nauwkeurig op van A tot Z, werken proactief en denken steeds mee mét u

Engineering

De Laere Decor heeft in de loop der jaren ook sterk geïnvesteerd in hun machinepark. Vandaag staat het machinepark op punt en kan het atelier heel wat werken aan. Wanneer een klant naar ons komt met een meer specifieke vraag gaan wij hier ook steeds mee aan de slag. We hebben een topteam van 8 mensen die aan engineering doen.

Welke uitdaging u ons ook voorlegt, wij kiezen steeds voor een efficiënte, budgetvriendelijke en kwalitatieve oplossing. Wij gaan doordacht te werk op basis van uw input, maken een testmodel en leggen de plannen voor ter controle voordat de productie aanvangt. Wij houden steeds een oogje in het zeil en volgen alles nauwkeurig op zodat u steeds het beste resultaat krijgt.

Wij denken mee mét u

We volgen uw project nauwkeurig op van A tot Z, werken proactief en denken steeds mee mét u. Samen met de architect, interieurarchitect en designer, delen wij onze kennis omtrent werkmethodes, materialen en technieken.

Al onze realisaties zijn van hoge kwaliteit en hebben een hoge afwerkingsgraad. De knowhow en de ervaring van een topteam van eigen plaatsers, ateliermedewerkers, technisch tekenaars,  werfleiding, onder- en nevenaannemers, zorgt voor de perfecte omkadering en begeleiding van uw interieurproject. Wij luisteren naar uw wensen en proberen uw droom te realiseren, steeds met grote liefde voor architectuur en totaalinrichting.

De Laere Decor @
your service

De Laere Decor heeft meer dan 30 jaar projectervaring en productkennis. We hebben een solide reputatie opgebouwd wat betreft service, kwaliteit, professionalisme en nazorg. Hier blijven wij een erezaak van maken.
Uw project is onze trots. 

signature

Ontworpen en uitgevoerd door specialisten

Onze partners

Uw project, onze trots

  • Hoge kwaliteit, verfijnde afwerking en professionalisme

  • Wij denken mee mét onze klanten

  • Proactief en innoverend 

  • Flexibel in functie van het project

  • Mooi eindresultaat waar iedereen trots op is

Dien uw projectaanvraag vrijblijvend in

Vraag vrijblijvend uw inspiratiegidsen aan

Inspiratiegids De Laere Decor openliggend afwerkt project

Op zoek naar inspiratie voor uw volgend project? Vraag onze algemene inspiratie- en kantorengids vrijblijvend aan. Blader door al onze realisaties en krijg zo wat meer inzicht in onze werkwijze en service. Laat u inspireren! 

Ontvang onze gratis inspiratiegidsen