Overslaan en naar de inhoud gaan
01 04

Waer Waters Wellness - Dilbeek

Totaalervaring die alle zintuigen prikkelt

Waer Waters is een begrip in Vlaanderen. Het is een wellnesscomplex met restaurant, hotel en sportaccommodatie aan de groene rand van Brussel. 
Alles is er tot in de puntjes verzorgd en de bezoekers genieten er van de rust en de ruimte. Na de inrichting van het 12.000mgrote complex een aantal jaren geleden werd het spa resort uitgebreid met een nieuwe inkomzone en omkleedruimte. Ook stond De Laere Decor in voor de totaalinrichting van het hotel. De warme houttinten en een zachte zwarte metaaltouch van Fenix zorgen voor een serene sfeer doorheen het resort.

Akoestisch comfort

De latjes wanden met akoestische PETAC platen zijn een blikvanger in de inkom. Zowel wanden, plafond als meubilair werden op deze manier afgewerkt. 

Vaste partner voor de inrichting

De Laere Decor werkt al meer dan 8 jaar mee aan dit complex en werd voor alle uitbreidingen ingeschakeld. Wij denken proactief mee met de bouwheer en de architecten van 3Architecten om materialen , toepassingen en werkwijzen te optimaliseren.
Ieder project overtreft de vorige projecten. 

Architecten

Highlights

  • Warme eik fineer in combinatie met de zwarte soft metaaltouch van Fenix
  • Latjes wanden met akoestische PETAC platen

Ook een project in gedachten?

Op zoek naar een droominterieur voor uw woning, kantoor of commercieel pand? Wij luisteren graag naar uw ideeën en wensen. We gaan samen met u op zoek naar de beste uitwerking voor uw totaalinrichting.

Dien uw projectaanvraag in

of stel je vraag

Gerelateerde projecten

Bekijk alle projecten
brochure

Ontvang onze 
catalogus ter inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor uw volgend project? Vraag onze algemene inspiratie- en kantorengids vrijblijvend aan. Blader door al onze realisaties en krijg zo wat meer inzicht in onze werkwijze en service. Laat u inspireren!

Ontvang gratis onze inspiratiegids