Overslaan en naar de inhoud gaan

Werken

Kantoorinrichting op maat

De Laere Decor is een referentie in de tegenwoordige kantoorwereld. We begrijpen waar de tegenwoordige medewerker en bedrijfsleiding nood aan heeft. De Laere Decor is de ideale partner voor uw kantoorinrichting. Ons topteam zorgt ervoor dat uw kantoor een professionele uitstraling krijgt.

Aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk

Er worden steeds vaker grote inspanningen gedaan om het interieur waar mensen werken zo aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Een happy worker is een productive worker.

Werkgevers willen enerzijds hun beste mensen koesteren in een fijn afgewerkte en degelijke gefaciliteerde werkomgeving, maar even belangrijk is het om van je interieur een visitekaartje te maken naar je klanten en bezoekers toe.

Wij zorgen met een totaalinrichting voor het perfecte evenwicht tussen esthetiek en efficiëntie. Samen met u zorgen we ervoor dat het interieur van uw kantoor een echte blikvanger wordt. 

Indrukwekkende referenties

De Laere Decor kan de mooiste kantoren, winkels en openbare gebouwen voorleggen, stuk voor stuk indrukwekkende referenties. Dankzij deze referenties kennen verschillende architecten en opdrachtgevers ondertussen maar al te goed de weg naar De Laere Decor.

Ons topteam staat klaar om van uw project een pareltje te maken! Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren. Wij adviseren u graag bij de totaalinrichting van uw kantoor.  

Uw project, onze trots

  • Hoge kwaliteit, verfijnde afwerking en professionalisme 
  • Wij denken mee mét onze klanten
  • Proactief en innoverend
  • Flexibel in functie van het project
  • Mooi eindresultaat waar iedereen trots op is

Ontvang een gratis offerte

Uw project, onze trots

Op zoek naar een betrouwbare en professionele
partner voor de totaalinrichting van uw kantoor?
We volgen uw project nauwkeurig op van A tot Z, werken proactief en denken steeds mee mét u.

Projectaanvraag     Vrijblijvend kennis maken