Overslaan en naar de inhoud gaan

Outside inside

Klarté architecten tekende de totaalinrichting van de polyvalente cafetaria van Syntra West Brugge. Een betonnen constructie met grote raampartijen en organische vormen voor het meubilair brengen de natuur naar binnen. Natuurlijke materialen zoals bamboe zijn dan ook opvallend aanwezig. Het maatmeubilair werd uitgevoerd in massieve platen MOSO Bamboe. Voor de ronde vormgeving van de grote bar werd MOSO Flex Bamboe gebruikt. De topbladen van de tafels en de kleine details zoals de kantenbanden en plinten aan het barmeubel zijn afgewerkt in ORO Fenix van Arpa. Dit materiaal voelt zacht aan, is uiterst mat en anti-vingerprint.

Akoestische wanden

Om de nagalmtijd in de ruimte te verbeteren werden akoestische PETAC® platen aan de wanden bevestigd. Deze PETAC® platen zijn afgewerkt met wolvilt in terracotta kleur. Dit maakt van deze cafetaria een gezellige ruimte op te pauzeren.

Architecten

Highlights

  • Details van het barmeubel in Fenix Oro metallic
  • Massieve bamboeplaten MOSO Bamboe voor maatmeubilair
  • Akoestische PETAC® platen afgewerkt met oranje wolvilt

Ook een project in gedachten?

Op zoek naar een droominterieur voor uw woning, kantoor of commercieel pand? Wij luisteren graag naar uw ideeën en wensen. We gaan samen met u op zoek naar de beste uitwerking voor uw totaalinrichting.

Dien uw projectaanvraag in

of stel je vraag

Laat je inspireren door op een aantal inrichtingen van publieke ruimtes

Parlement de la Fédération Wallonie-Bruxelles - Brussel

Bekijk alle totaalinrichtingen van openbare panden
brochure

Ontvang onze 
catalogus ter inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor uw volgend project? Vraag onze algemene inspiratie- en kantorengids vrijblijvend aan. Blader door al onze realisaties en krijg zo wat meer inzicht in onze werkwijze en service. Laat u inspireren!

Ontvang gratis onze inspiratiegids