Overslaan en naar de inhoud gaan
01 04

WZC Meunyckenhof - Koekelare

Luxueuze afwerking

Architect Gino Debruyne tekende voor WZC Meunyckenhof te Koekelare de nieuwe cafetaria en afdelingskeukens. Het maatmeubilair is uitgevoerd in hoogwaardige materialen. De gigantische bar en wanden , thermo essen in lattenstructuur, stralen luxe en warmte uit. Deze zachte houtsoort krijgt door de thermische behandeling de capaciteiten van tropisch hardhout. Werkbladen in Krion van Porcelanosa en goudkleurige metalen plinten zijn de details die het geheel elegant en verfijnd maken.

Verblijven in stijl

De Laere Decor richtte ook 80 kamers in als individuele en familiekamers voor de bewoners. Neutrale afwerking in laminaat met houtstructuur voor het maatmeubilair. De badkamer is afgewerkt in Corian® in functie van onderhoud. De ingenieuze schuifwand is plaatsbesparend en onttrekt de badkamer aan het oog. Alles is aanwezig voor een aangenaam verblijf.

Architecten

Highlights

  • Thermo essen in lattenstructuur voor de bar en wanden
  • Badkamers in Corian® afgewerkt
  • Ingenieuze schuifwand in de kamers
  • Afdelingskeuken met op maat

Ook een project in gedachten?

Op zoek naar een droominterieur voor uw woning, kantoor of commercieel pand? Wij luisteren graag naar uw ideeën en wensen. We gaan samen met u op zoek naar de beste uitwerking voor uw totaalinrichting.

Dien uw projectaanvraag in

of stel je vraag

Laat je inspireren door op een aantal inrichtingen van publieke ruimtes

Parlement de la Fédération Wallonie-Bruxelles - Brussel

Bekijk alle totaalinrichtingen van openbare panden
brochure

Ontvang onze 
catalogus ter inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor uw volgend project? Vraag onze algemene inspiratie- en kantorengids vrijblijvend aan. Blader door al onze realisaties en krijg zo wat meer inzicht in onze werkwijze en service. Laat u inspireren!

Ontvang gratis onze inspiratiegids