Overslaan en naar de inhoud gaan

Algemeen totaalproject

Totaalinrichtingen voor elk interieur

Ben je op zoek naar een professionele partner om uw totaalinrichting aan te pakken? Een totaalinrichting van De Laere Decor is een totaalinrichting op maat.

Begeleiding van A tot Z

Graag begeleiden wij uw project van a tot z, van nieuwbouw tot renovatie, van kantoren tot particuliere woningen. Samen zoeken we steeds naar de beste oplossingen op maat van uw project.

Door onze jarenlange projectervaring en productkennis is elke totaalinrichting afgestemd op uw wensen, budget en tijdspanne.

Wanneer u kiest voor een totaalinrichting van De Laere Decor, kiest u voor een duurzame uitvoering met materialen van topkwaliteit. Wij staan garant voor een efficiënte uitvoering van de werken en een professionele afwerking.

Uw project, onze trots

  • Hoge kwaliteit, verfijnde afwerking en professionalisme 
  • Wij denken mee mét onze klanten
  • Proactief en innoverend
  • Flexibel in functie van het project
  • Mooi eindresultaat waar iedereen trots op is

Ontvang een gratis offerte

De Laere Decor speelt professioneel in op de nieuwste interieurtrends en weet waar de tegenwoordige medewerker en bedrijfsleiding nood aan heeft

Totaalaanneming van afbraak tot eindschoonmaak

Voor veel bouwheren doen wij de totaalaanneming van verhuis voor afbraak tot eindschoonmaak en voeren wij volgende werkzaamheden uit:

  • Projectcoördinatie, budgettering en planning
  • Algemene aanneming van bouwwerken
  • Technieken elektriciteit, sanitair en HVAC
  • Totale afwerking & inrichting : parket, vloeren, gietvloeren, spanplafonds, schilderwerken, raamdecoratie, beglazing,...
  • Ontwerp & design in samenwerking met diverse architecten, interieurarchitecten en ontwerpers.

Wij denken mee mét u

Samen met de architect, interieurarchitect en designer, delen wij onze kennis omtrent werkmethodes, materialen en technieken. De knowhow en de ervaring van ons topteam zorgt voor de perfecte omkadering en begeleiding van uw interieurproject. 

Wij luisteren naar uw wensen en proberen uw droom te realiseren, steeds met grote liefde voor architectuur en vakmanschap.

Vertrouw ons uw project toe, en wij begeleiden en coördineren het volledige totaalproject met inbegrip van onder- en nevenaannemers. Inclusief budgetcontrole, planning en de opvolging ervan. Steeds met de precisie van een meubelmaker wat resulteert in een hoogwaardige afwerkingsgraad en een professioneel verloop van de werken.

Door onze jarenlange ervaring en productkennis, weten wij als geen ander om mensen te selecteren, te motiveren en te coördineren. Ons team is geestdrifitg, creatief en denkt innoverend. Van afwerking tot eindresultaat staan onze medewerkers voor u klaar.

We volgen uw project van dichtbij op en werken proactief om problemen te voorkomen. Mochten er toch problemen opduiken, pakken we deze snel en efficiënt aan. We ijveren steeds naar een vlot en professioneel traject met een prachtige en kwalitatieve realisatie als eindresultaat. Uw project is onze trots.

De Laere Decor heeft in de loop der jaren een héél solide reputatie inzake service en nazorg opgebouwd en hier blijven we een erezaak van maken. 

Uw project, onze trots

Op zoek naar een betrouwbare en professionele partner voor de begeleiding, coördinatie en uitvoering van uw totaalproject?
We volgen uw project nauwkeurig op van A tot Z, werken proactief en denken steeds mee mét u.

Projectaanvraag     Vrijblijvend kennis maken