Overslaan en naar de inhoud gaan

Alle ruimte benut

De bouwheer, zelf architect, koos voor een gedurfde en originele realisatie van deze keuken. De keuken bevindt zich op de voute. Het maatmeubilair werd geniaal uitgetekend zodat er geen verloren ruimtes zijn. 

Om een gebruiksvriendelijke zwarte keuken te realiseren werd geopteerd voor zwart Fenix laminaat. Belangrijke troeven zijn de extra matte look, anti-vingerprint en onderhoudsvriendelijk. Kleine krasjes kunnen zelf weggewerkt worden. 

Gegoten terrazzo vloer

Het zwarte maatmeubilair is prachtig in combinatie met de witte Terrazzo vloer. De witte cementbasis met een variatie aan kleine grijze en zwarte marmer- en glasscherven werd zoals de traditionele Terrazzo ter plaatse gegoten. Via de trap maakt deze vloer een naadloze verbinding tussen de leefruimte en de keuken enkele trappen hoger.

Architecten

Highlights

  • Maatmeubilair in zwarte Fenix
  • Ter plaatse gegoten Terrazzo vloer

Ook een project in gedachten?

Op zoek naar een droominterieur voor uw woning, kantoor of commercieel pand? Wij luisteren graag naar uw ideeën en wensen. We gaan samen met u op zoek naar de beste uitwerking voor uw totaalinrichting.

Dien uw projectaanvraag in

of stel je vraag

Werp een blik op deze prachtige privé interieurs

Bekijk alle gepersonaliseerde totaalinrichtingen
brochure

Ontvang onze 
catalogus ter inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor uw volgend project? Vraag onze algemene inspiratie- en kantorengids vrijblijvend aan. Blader door al onze realisaties en krijg zo wat meer inzicht in onze werkwijze en service. Laat u inspireren!

Ontvang gratis onze inspiratiegids