Overslaan en naar de inhoud gaan
01 04

Appartement B. - Oostduinkerke

Totaalrenovatie van kustappartement

Dit kustappartement kreeg een totaalrenovatie, ontworpen door Klarté architecten. Alles werd aangepakt, van afbraak tot en met schilderwerken inclusief de technieken. In dit pareltje kan de bouwheer genieten van een ontspannend weekendje aan onze westkust.

Voor het maatmeubilair werd onderhoudsvriendelijke witte Fenix van Arpa gebruikt. Natuurlijke tinten voor de mortexafwerking in de badkamer en het eiken parket. De zachte kleuren en het uitgepuurde lijnenspel lopen naadloos over in het prachtige uitzicht over strand en zee. De warme en serene inrichting straalt tot in het kleinste detail het zeegevoel uit.

Architecten

Highlights

  • Witte Fenix voor al het maatmeubilair
  • Natuursteentablet Pietra di Medici in de keuken
  • Douches afgewerkt met mortex techniek
  • Eiken parket in zacht natuurlijke tint

Ook een project in gedachten?

Op zoek naar een droominterieur voor uw woning, kantoor of commercieel pand? Wij luisteren graag naar uw ideeën en wensen. We gaan samen met u op zoek naar de beste uitwerking voor uw totaalinrichting.

Dien uw projectaanvraag in

of stel je vraag

Laat je overtuigen door deze prachtige privé interieurs

Appartement Dunepanne - De Panne

Bekijk alle gepersonaliseerde totaalinrichtingen
brochure

Ontvang onze 
catalogus ter inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor uw volgend project? Vraag onze algemene inspiratie- en kantorengids vrijblijvend aan. Blader door al onze realisaties en krijg zo wat meer inzicht in onze werkwijze en service. Laat u inspireren!

Ontvang gratis onze inspiratiegids