Overslaan en naar de inhoud gaan
01 04

Appartement Dunepanne - De Panne

Totaalinrichting

Voor het samenvoegen van 2 appartementen tot één groot appartement in De Panne schakelden vaste klanten Lieve en Peter De Laere Decor NV in. De volledige herinrichting werd ons toevertrouwd. 
Het resultaat is een uniek appartement aan de Westkust met in het ene appartement het woon- en leefgedeelte en in het andere appartement 4 slaapkamers en 3 badkamers.

Degelijke materialen en technieken

Voor dit totaalproject gebruikten we Shinokki Ivory Oak en Fenix laminaat voor het meubelmaatwerk.
De vloeren werden afgewisseld bekleed met parket en vast tapijt. 2 grote pivoterende spiegeldeuren scheiden het woongedeelte af van de slaapkamers. Op het einde van de gang is een verlichte fotowand van Monavisa de blikvanger. In de badkamer werden de douchecelwanden bewerkt met Mortex pleisterwerk. De tabletten en spatwanden werden in Corian® en Bianco Zeus composietsteen uitgevoerd.

 

Highlights

  • Van 2 appartementen naar 1
  • Fenix laminaat en Shinokki Ivory oak voor het meubilair
  • Mortex pleisterwerk in de badkamers
  • Pivoterende spiegeldeur

‘Na de vlotte samenwerking bij de inrichting van onze feestzaal, twijfelden we geen moment om opnieuw beroep te doen op De Laere Decor.’
Bouwheer P. J.

Ook een project in gedachten?

Op zoek naar een droominterieur voor uw woning, kantoor of commercieel pand? Wij luisteren graag naar uw ideeën en wensen. We gaan samen met u op zoek naar de beste uitwerking voor uw totaalinrichting.

Dien uw projectaanvraag in

of stel je vraag

Werp een blik op deze prachtige privé interieurs

Bekijk alle gepersonaliseerde totaalinrichtingen
brochure

Ontvang onze 
catalogus ter inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor uw volgend project? Vraag onze algemene inspiratie- en kantorengids vrijblijvend aan. Blader door al onze realisaties en krijg zo wat meer inzicht in onze werkwijze en service. Laat u inspireren!

Ontvang gratis onze inspiratiegids