Overslaan en naar de inhoud gaan
01 04

stow HQ - Spiere-Helkijn

Hoge afwerkingsgraad

Voor de renovatie van de bestaande kantoren en de inrichting van de nieuwbouw bij stow Internationaal, gekend om zijn opslag- en stellingsystemen, deden architectenbureau AAVO en de bouwheer beroep op De Laere Decor.
De hoge afwerkingsgraad, maar vooral de strakke timing maakten van dit grote project een echt huzarenstuk. 

Warm én functioneel

Het grote kantoor moest warmte uitstralen én toch praktisch zakelijk zijn. De keuze van mat zwarte Fenix en onderhoudsvriendelijk laminaat met eikmotief voor het meubilair en de deuren zorgen hier voor. Het was een uitdaging om alle technieken te verwerken in de verlaagde plafonds, het ruimtelijk gevoel mocht immers niet verloren gaan. Er werd om deze reden afwisselend gewerkt met spanplafonds, gyprocplafonds en verschillende klimaatplafonds.
De nieuwe koepel creëert meer ruimte en zorgt voor veel lichtinval. Om het licht en geluid wat te breken werden witte PETAC® lamellen onder de koepel geplaatst. Deze breken de inval van het scherpe licht en zijn ideaal voor een goede akoestiek.
 

Architecten

Highlights

  • gevelbekleding in Trespa®
  • brandwerende deuren en de automatische inkomdeur
  • akoestische PETAC® lamellen onder de lichtkoepel
  • hoge afwerkingsgraad van het maatwerk

Open gevoel en toch privacy

Dit gebouw ademt licht en ruimte. Landschapsburelen worden afgewisseld met aparte vergaderzalen en opsplitsbare aula’s. Op iedere verdieping bevindt zich knus ingerichte zitruimte voor korte meetings en individuele gesprekken en telkens een centraal gelegen keuken en sanitaire ruimte.
Glaswanden en strategisch geplaatste volle wanden en kastelementen zorgen voor een open gevoel én voor de nodige privacy.

‘Er zijn geen problemen, enkel uitdagingen.’ 
Koen van AAVO architecten
 

Samenwerking met verschillende partijen

Het was een hele uitdaging om de werf opgeleverd te krijgen op voorgestelde datum, maar het is gelukt. Dit door de goede communicatie en samenwerking tussen alle aannemers en onderaannemers. Iedereen heeft zich in bochten moeten wringen maar we mogen terecht trots zijn op het resultaat. De hoge afwerkingsgraad getuigt van het professionalisme van de verschillende partijen die hier aan meewerkten.

Ook een project in gedachten?

Op zoek naar een droominterieur voor uw woning, kantoor of commercieel pand? Wij luisteren graag naar uw ideeën en wensen. We gaan samen met u op zoek naar de beste uitwerking voor uw totaalinrichting.

Dien uw projectaanvraag in

of stel je vraag

Werp een blik op deze kantoorinrichtingen op maat

Bekijk alle kantoorinrichtingen
brochure

Ontvang onze 
catalogus ter inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor uw volgend project? Vraag onze algemene inspiratie- en kantorengids vrijblijvend aan. Blader door al onze realisaties en krijg zo wat meer inzicht in onze werkwijze en service. Laat u inspireren!

Ontvang gratis onze inspiratiegids