Overslaan en naar de inhoud gaan

Akoestische PETAC® plaat

 

Akoestische absorptiewaarden tot 1aw

PETAC® is de geluidsabsorberende variant van een MDF-plaat, maar dan licht in gewicht (3 en 4 kg/m2). De akoestische plaat is zowel technisch als budgettair een zeer toegankelijke en stijlvolle oplossing om de akoestiek te optimaliseren. De platen zijn 100% recycleerbaar, zowel standaard als op maat verkrijgbaar en bovendien met de beste akoestische absorptiewaarden. 

Afwerkingsmogelijkheden

De standaard PETAC® plaat, in 5 standaard kleuren, kan ook afgewerkt worden met verschillende toplagen zoals wolvilt, akoestische stoffen, laminaat en fineer. Om de beste akoestische waarden te bereiken wordt de fineer- en laminaatlaag gegroefd of geperforeerd (micro/nano). De platen kunnen ook bedrukt worden met een uniek dessin. 

Toepassingen

PETAC® platen zijn zeer makkelijk te verwerken en monteren. Deze akoestische platen kunnen voor wanden, plafonds, dividers, silent boxes en zelfs meubilair gebruikt worden. Voor meubelmaatwerk worden platen van 18mm voorzien. Deze platen kunnen zoals andere meubelpanelen afgewerkt worden met kantenbanden en beslag.