Overslaan en naar de inhoud gaan

Het kantoor van morgen

Het Gents interieurarchitectenbureau Intra Interieur vroeg aan De Laere Decor om voor hun ‘kantoor van morgen’ het meubelmaatwerk te produceren. 
Voor ‘het nieuwe werken’ is een goede akoestiek in een kantoorruimte heel belangrijk. De inrichting van hun eigen kantoor is dan ook een mooi voorbeeld geworden van een geluidsarm landschapskantoor dat als een akoestische filter dienst doet. 

Akoestische platen als basis voor meubilair

PETAC® platen zijn vervaardigd uit gerecycleerde petflessen. Ze absorberen het geluid en zorgen voor een goede akoestiek.  Intra Interieur koos dit plaatmateriaal op aanraden van De Laere Decor voor de afwerking van de wanden en de maatmeubelen. Een gedeelte van deze platen werd afgewerkt met een viltlaag.
Het resultaat? Kwalitatieve duurzame meubels die voor een aangenaam werkcomfort zorgen.
 

Architecten

Highlights

  • akoestische PETAC® platen voor maatmeubilair en wanden
  • wandbekleding uit magnetisch laminaat
  • kantoor van de toekomst

Ook een project in gedachten?

Op zoek naar een droominterieur voor uw woning, kantoor of commercieel pand? Wij luisteren graag naar uw ideeën en wensen. We gaan samen met u op zoek naar de beste uitwerking voor uw totaalinrichting.

Dien uw projectaanvraag in

of stel je vraag

Laat je overtuigen door deze kantoorinrichtingen op maat

Bekijk alle kantoorinrichtingen
brochure

Ontvang onze 
catalogus ter inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor uw volgend project? Vraag onze algemene inspiratie- en kantorengids vrijblijvend aan. Blader door al onze realisaties en krijg zo wat meer inzicht in onze werkwijze en service. Laat u inspireren!

Ontvang gratis onze inspiratiegids