Overslaan en naar de inhoud gaan
01 04

Architectenbureau Steelandt.Declercq - Oostende

Hét visitekaartje van hun eigen architectenkantoor

Het architectenkantoor Steelandt.Declercq klopte aan bij De Laere Decor voor de realisatie van hun eigen kantoorruimtes en showroom. 

Ruimtelijk effect

De licht gerookte lariks fineer vormt de rode draad voor het maatwerk zoals de wandkasten, plafonds en raamkaders. 
Het lange bureaumeubel, uitgevoerd in Fenix laminaat met kleine fineer accenten, krijgt de volle aandacht. De plafondhoge deuren met onzichtbare omlijsting en de glaswand van de vergaderruimte creëren een heel ruimtelijk effect.
Het kantoor is voorzien van een multifunctioneel element met ingewerkte spoelbak. De lichte kleur van het werkblad in Silistone vormt een mooi contrast met de zwarte kraan en onderkast. Het geheel krijgt zo een moderne eigentijdse look. 

Akoestische oplossing

De geluid van werkende printers wordt gedempt door de akoestische zwarte PETAC-platen. Ze combineren mooi met de bruine kleur van het fineer en zorgen voor een aangename werkruimte waar de medewerkers hun focus kunnen behouden. 
 

Architecten

Highlights

  • Fineer Nordus Autumn Larch doorheen het hele kantoor
  • Akoestische PETAC-platen in de printerruimte
  • Werkblad bureaumeubel in Fenix laminaat met anti-vingerafdruklaag
  • Multifunctioneel element met Silistone werkblad

Het was een leuke eerste samenwerking en wordt zeker nog vervolgd!

- Architecten Bram Steelandt & Eli Declercq

Wederzijds vertrouwen

Van bij het eerste gesprek was er een klik en wederzijds vertrouwen. De jarenlange ervaring van De Laere Decor kon de wensen tot perfecte uitvoering brengen.
Samen werd gezocht naar oplossingen om het ontwerp te vertalen naar het technisch haalbare. Elke materiaalcombinatie werd in detail besproken zodoende tot het beste resultaat te komen.
 

Ook een project in gedachten?

Op zoek naar een droominterieur voor uw woning, kantoor of commercieel pand? Wij luisteren graag naar uw ideeën en wensen. We gaan samen met u op zoek naar de beste uitwerking voor uw totaalinrichting.

Dien uw projectaanvraag in

of stel je vraag

Laat je inspireren door deze kantoorinrichtingen op maat

Bekijk alle kantoorinrichtingen
brochure

Ontvang onze 
catalogus ter inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor uw volgend project? Vraag onze algemene inspiratie- en kantorengids vrijblijvend aan. Blader door al onze realisaties en krijg zo wat meer inzicht in onze werkwijze en service. Laat u inspireren!

Ontvang gratis onze inspiratiegids