Overslaan en naar de inhoud gaan
01 04

Hotel Waer Waters - Dilbeek

Op en top sfeerbeleving 

Waer Waters is dé plek om volledig tot rust te komen. Het hotel met 60 hotelkamers en suites beschikt over een spa resort van 12000m2. Na de oplevering van het wellness gedeelte een aantal jaren geleden stond De Laere Decor nu in voor de totaalinrichting van het hotel, inclusief de coördinatie en realisatie van de inkomzone en omkleedruimte. 
Alles vloeit naadloos in elkaar over.

Akoestisch comfort

Een bezoek aan Waer Waters is een beleving van rust en stilte. Om de rust van de wellness door te trekken in alle ruimtes is het akoestisch comfort in dit project primordiaal. Het akoestisch spanplafond in de hotelkamers zorgt voor de perfecte nagalmtijd. En tussen de kamer en het sanitair is een akoestische glaswand voorzien.  

Latjes wand

In de inkom van de wellness is de blikvanger ongetwijfeld de latjes wand met akoestische zwarte PETAC platen. Voor de serene sfeerbeleving is in de hotelkamers gewerkt met warme houttinten in combinatie met de soft zwarte metaaltouch van Fenix. Dezelfde accenten zijn terug te vinden in het wellness gedeelte. 

Architecten

Highlights

  • Combinatie van zwarte FENIX en latjes wand in fineer EIK
  • Natte ruimtes voorzien van het akoestisch glassysteem Gemino van AVC
  • Akoestische spanplafonds in de hotelkamers
  • Laminaat in eik decor als accent in alle hotelkamers
  • Makkelijk onderhoud centraal geplaatst

Modelkamer opbouwen

Het project kon probleemloos verlopen door de uitgebreide kennis en nauwe samenwerking van de verschillende partijen. Om te kunnen anticiperen op mogelijke problemen is een modelkamer gebouwd. We konden de bouwheer overtuigen om de diverse technieken naadloos en onzichtbaar in te werken. Ook alle rookmelders zijn ingewerkt in het verlaagd spanplafond

Projectopvolging

Het was een fijne samenwerking tussen onze werfleider Didier en extern coördinator Frederik Minnaert van Construct-Aert die in opdracht van de bouwheer de werf mee opvolgde.

"Uiterst geslaagd resultaat van een zeer aangename en constructieve samenwerking bij dit project."

- Architect Niels Haelewyn

Samenwerking met 3Architecten

In navolging van de oplevering van de 12000 m2 wellness een aantal jaren geleden is De Laere decor opnieuw dé partner voor 3Architecten om ook dit nieuwe project aan te pakken. 3Architecten kan de nauwkeurige opvolging van de werf door De Laere Decor waarderen. Hier staan we graag garant voor.
 

Ook een project in gedachten?

Op zoek naar een droominterieur voor uw woning, kantoor of commercieel pand? Wij luisteren graag naar uw ideeën en wensen. We gaan samen met u op zoek naar de beste uitwerking voor uw totaalinrichting.

Dien uw projectaanvraag in

of stel je vraag

Laat je inspireren door deze prachtige horeca-interieurs

Bekijk alle horecainrichtingen
brochure

Ontvang onze 
catalogus ter inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor uw volgend project? Vraag onze algemene inspiratie- en kantorengids vrijblijvend aan. Blader door al onze realisaties en krijg zo wat meer inzicht in onze werkwijze en service. Laat u inspireren!

Ontvang gratis onze inspiratiegids