Overslaan en naar de inhoud gaan

Oude havenloods wordt high-tech kantoor

K-ONCEPT tekende de plannen uit voor dit unieke project enDe Laere Decor stond in voor de uitvoering van het vast meubilair in de kantoren, keukens en de zitpodia.

In de kantoren is er een slimme combinatie van esthetische elementen met een akoestisch absorberend karakter. De vergaderruimtes krijgen een persoonlijke toets door bedrukte PETAC® platen, met quotes die aansluiten bij de bedrijfsfilosofie. De 6 PETAC® silent pods, ook voorzien van bedrukking op de PETAC® platen, passen perfect in deze industriële ruimte en beiden de nodige privacy om in alle stilte te werken. 

In de open kantoorruimte was er nood aan een groot archief. Deze kastenwand is uitgevoerd in witte Fenix gecombineerd met nano-geperforeerde akoestisch absorberende kastfronten.

Warmte en gezelligheid tijdens de pauze

De bouwheer koos voor een aangename warme inrichting met aandacht voor degelijke materialen. Het onderhoudsvriendelijke Fenix met anti-fingerprint-laag werd gebruikt voor de keuken kastfronten en eettafels. De zitpodia in vuren fineer zijn afgewerkt met een 3-laagse trappenvernis om de slijtvastheid en stootresistentie te verhogen. 

Architecten

Highlights

  • PETAC® Silent pods
  • Bedrukte PETAC® platen
  • Fenix anti-vingerprint laminaat
  • Zitpodia in vuren fineer
  • Quotes bedrukt op PETAC® platen

Ook een project in gedachten?

Op zoek naar een droominterieur voor uw woning, kantoor of commercieel pand? Wij luisteren graag naar uw ideeën en wensen. We gaan samen met u op zoek naar de beste uitwerking voor uw totaalinrichting.

Dien uw projectaanvraag in

of stel je vraag

Laat je inspireren door deze kantoorinrichtingen op maat

Bekijk alle kantoorinrichtingen
brochure

Ontvang onze 
catalogus ter inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor uw volgend project? Vraag onze algemene inspiratie- en kantorengids vrijblijvend aan. Blader door al onze realisaties en krijg zo wat meer inzicht in onze werkwijze en service. Laat u inspireren!

Ontvang gratis onze inspiratiegids