Overslaan en naar de inhoud gaan

Onafhankelijke akoestische kantoorruimtes

In de nieuwe kantoorgebouwen van Volvo Trucks in Gent koos Studio Fraan voor aparte units waar het personeel afgesloten van de collega’s kan werken en in kleine groep kan vergaderen.
De Laere Decor plaatste 27 PETAC® Silent Pods. Dit zijn losse demonteerbare kleine kantoorruimtes die volledig onafhankelijk zijn uitgerust en waar er geen geluid van buitenaf de werklust kan verstoren. 

Overal te plaatsen en demonteerbaar

Deze pods werken autonoom van elkaar door een detectiesysteem voor verlichting en ventilatie per box. De detectie is zo afgestemd dat deze niet reageert op beweging buiten de pods. Onderaan zijn de pods uitgerust met rubberbanden die het eventuele niveauverschil en akoestische lekken kunnen opvangen. Een kantoorblok verplaatsen of demonteren is geen enkel probleem. Ze laten geen sporen na op de bestaande ondergrond.
 

Architecten

Highlights

  • fineer birch voor buitenkant pods en meubelpanelen
  • ventilatie- en verlichting detectie in iedere pod
  • akoestische PETAC® binnenbekleding

'Iedere ochtend is het sprinten om een box te bemachtigen. Iedereen wil wel in deze aangename kantoorruimtes werken.’
- Koen Compernolle, hoofd IT Volvo trucks
 

Ook een project in gedachten?

Op zoek naar een droominterieur voor uw woning, kantoor of commercieel pand? Wij luisteren graag naar uw ideeën en wensen. We gaan samen met u op zoek naar de beste uitwerking voor uw totaalinrichting.

Dien uw projectaanvraag in

of stel je vraag

Werp een blik op deze kantoorinrichtingen op maat

Bekijk alle kantoorinrichtingen
brochure

Ontvang onze 
catalogus ter inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor uw volgend project? Vraag onze algemene inspiratie- en kantorengids vrijblijvend aan. Blader door al onze realisaties en krijg zo wat meer inzicht in onze werkwijze en service. Laat u inspireren!

Ontvang gratis onze inspiratiegids