Overslaan en naar de inhoud gaan

360° panoramisch uitzicht

Gelegen op een heuvel in Zwevegem heeft deze privéwoning een adembenemend uitzicht op de omgeving. De bouwheer koos i.s.m. de architecte voor De Laere Decor NV voor de totaalinrichting.

Warme look & feel in alle ruimtes

Het maatmeubilair in de keuken en badkamer is uitgevoerd in Alpikord Moka Oak, een gelamineerd fineer met onderhoudsvriendelijke kenmerken. De warmbruine kleur combineert mooi met het traditionele smeedijzer van de deuren en onderstel werkeiland. Ook voor de vloertegels en het werkblad werd geopteerd voor een materiaal met gebruiksvriendelijke voordelen. De centrale haard in de living biedt warmte aan de zithoek beneden en aan de gezellige leeshoek met een gigantische bibliotheekkast op de voute. 

Luxueuze én onderhoudsvriendelijke materialen

Het parket in de Afrikaanse houtsoort Afrormosia is opvallend aanwezig in de living en slaapkamer. De luxe straalt zich verder ook uit in de badkamer waar de keramische tegels met de look van witte marmer de blikvanger zijn. Het XXL formaat van de tegels zorgt ervoor dat de aders van het marmer mooi doorlopen en er geen naden zichtbaar zijn. De kunstminnende bouwheer heeft duidelijk oog voor schoonheid.

Highlights

  • Parket in Afrikaanse Afrormosia
  • Maatmeubilair in Alpikord Moka oak
  • Volkeramische tegels in keuken en eetruimte
  • Douchewanden in keramische XXL tegel Cara white van Porcelanosa
  • Keukenwerkbladen in Dekton by Cossentino

Ook een project in gedachten?

Op zoek naar een droominterieur voor uw woning, kantoor of commercieel pand? Wij luisteren graag naar uw ideeën en wensen. We gaan samen met u op zoek naar de beste uitwerking voor uw totaalinrichting.

Dien uw projectaanvraag in

of stel je vraag

Laat je overtuigen door deze prachtige privé interieurs

Bekijk alle gepersonaliseerde totaalinrichtingen
brochure

Ontvang onze 
catalogus ter inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor uw volgend project? Vraag onze algemene inspiratie- en kantorengids vrijblijvend aan. Blader door al onze realisaties en krijg zo wat meer inzicht in onze werkwijze en service. Laat u inspireren!

Ontvang gratis onze inspiratiegids