Overslaan en naar de inhoud gaan
01 04

Decospan Kantoren Lageweg - Menen

Fineerhout als blikvanger

Decospan is Europees marktleider in de verwerking van fineerhout. Fineer is de meest ultieme expressie van hout, zo leert Decospan. Fineer is een dunne laag hout die gesneden wordt uit een stam. Het grote verschil met massief hout is dat massief hout gezaagd wordt uit een stam. Hierdoor is er meer verlies dan bij het vervaardigen van fineer. Een stam verwerken tot fineer impliceert met andere woorden dat uit een stam de maximum toegevoegde waarde wordt gehaald. Geen enkel natuurproduct is in staat dergelijke meerwaarde te bieden. 

De Laere Decor mocht in 2014 hun kantoren in de Lageweg te Menen volledig herinrichten. Hier werd het meubilair werd uitgevoerd in fineer Oak Natural Adagio. Nadien volgden nog verschillende andere projecten. 

Architecten

Highlights

  • Alle burelen zijn electrisch in hoogte verstelbaar, waardoor elke medewerker de meest ergonomische houding kan aannemen
  • Het meubilair in de vergaderzaal werd uitgevoerd in Oak Natural Adagio
  • De warmte van het gebruikte fineer, Oak Natural Adagio, in combinatie met brede doorgangen en grote lichtinval zorgen voor een ruimtelijk gevoel

Ook een project in gedachten?

Op zoek naar een droominterieur voor uw woning, kantoor of commercieel pand? Wij luisteren graag naar uw ideeën en wensen. We gaan samen met u op zoek naar de beste uitwerking voor uw totaalinrichting.

Dien uw projectaanvraag in

of stel je vraag

Werp een blik op deze kantoorinrichtingen op maat

Bekijk alle kantoorinrichtingen
brochure

Ontvang onze 
catalogus ter inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor uw volgend project? Vraag onze algemene inspiratie- en kantorengids vrijblijvend aan. Blader door al onze realisaties en krijg zo wat meer inzicht in onze werkwijze en service. Laat u inspireren!

Ontvang gratis onze inspiratiegids