Overslaan en naar de inhoud gaan

Bamboe als eyecatcher

Bij de inrichting van deze fraaie stadswoning deed de bouwheer-architect beroep op De Laere Decor voor het maatmeubilair in keuken en badkamer. Hij koos voor een opmerkelijke houtsoort, bamboe. De decoratieve platen van Moso Bamboo zijn opgebouwd uit meerdere lagen bamboe. De toplaag bepaalt de slijtvastheid en hardheid, welke een leven lang kan meegaan. 

Meerlaags lijnenspel

Eyecatcher in de keuken is de majestueuze kastenwand die reikt tot aan het plafond. Leuk detail zijn de ingefreesde handgrepen waar de structuur van het meerlaags hout blootgelegd wordt en zichtbaar in de andere lichting loopt dan de toplaag. De gigantische open boekenkast is ook uitgevoerd in bamboe. De legplanken van de grote bibliotheekkast tonen het meerlaags karakter van de houtsoort. Het warme natuurlijke caramel kleur van het maatmeubilair is een perfect match met de stadstuin die door de grote ramen naar binnen wordt getrokken.
 

Architecten

Highlights

  • Massief meerlaags bamboe voor maatmeubilair
  • Ingefreesde handvaten
  • Werkblad in witte Corian®

Ook een project in gedachten?

Op zoek naar een droominterieur voor uw woning, kantoor of commercieel pand? Wij luisteren graag naar uw ideeën en wensen. We gaan samen met u op zoek naar de beste uitwerking voor uw totaalinrichting.

Dien uw projectaanvraag in

of stel je vraag

Laat je overtuigen door deze prachtige privé interieurs

Bekijk alle gepersonaliseerde totaalinrichtingen
brochure

Ontvang onze 
catalogus ter inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor uw volgend project? Vraag onze algemene inspiratie- en kantorengids vrijblijvend aan. Blader door al onze realisaties en krijg zo wat meer inzicht in onze werkwijze en service. Laat u inspireren!

Ontvang gratis onze inspiratiegids