Overslaan en naar de inhoud gaan
01 04

Uitgeverij Pelckmans - Antwerpen

Rust en stilte uitstralen

De nieuwe kantoren van uitgeverij Pelckmans moeten rust uitstralen zodat iedereen er ongestoord kan werken. Dit was een van de eisen van de bouwheer. De ontwerper koos voor een open karakter, maar door voor de afsluitbare boxen akoestische glas te gebruiken en als vloerbekleding een zachte tapijt te kiezen werd de stilte gegarandeerd.  

Zwart en wit

De hoofdkleuren doorheen het ontwerp zijn zwart en wit. De zware wandkasten en plafondhoge deuren in gevernist en geborsteld fineer  zorgen voor een warme toets in deze open maar toch gesloten kantoren. Het barmeubel in de lounge van het kantoor werd net als de werktafels voorzien van zwarte Fenix. Dit materiaal heeft een zeer aangename touch en feel en is robuust en krasbestendig.

 

Bibliotheek

De lift is ingewerkt in een enorme boekenkast in diepzwarte kleur. Ieder boek is een eigen creatie van deze uitgeverij. De verhoogde Eiken parketvloeren in visgraatpatroon vloeien mooi in elkaar over en creëren een ruimtelijk gevoel.

Architecten

Highlights

  • Akoestische glaswanden zorgen voor open karakter
  • Plafondhoge wandkasten zijn uitgewerkt in gevernist en geborsteld fineer
  • Mooie contrasten tussen zwart en wit
  • Zwarte fenix in combinatie met zwart Eik fineer

Ook een project in gedachten?

Op zoek naar een droominterieur voor uw woning, kantoor of commercieel pand? Wij luisteren graag naar uw ideeën en wensen. We gaan samen met u op zoek naar de beste uitwerking voor uw totaalinrichting.

Dien uw projectaanvraag in

of stel je vraag

Werp een blik op deze kantoorinrichtingen op maat

Bekijk alle kantoorinrichtingen
brochure

Ontvang onze 
catalogus ter inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor uw volgend project? Vraag onze algemene inspiratie- en kantorengids vrijblijvend aan. Blader door al onze realisaties en krijg zo wat meer inzicht in onze werkwijze en service. Laat u inspireren!

Ontvang gratis onze inspiratiegids