Overslaan en naar de inhoud gaan
01 04

DLPA Advocaten - Kortrijk

Van oude spinnerij naar moderne, prachtige kantorensite

Deze warme en karaktervolle kantoorinrichting voor DLPA Advocaten werd ontworpen door Klarté Architecten en bevindt zich in het "Cotton Business Park". Een oude spinnerij die omgedoopt werd tot een prachtige kantorensite.

Akoestische opbouw

Samen met bouwheer en architecten werd zeer veel belang gehecht aan de akoestische opbouw van de individuele kantoren en vergaderzalen. Akoestisch absorberende PETAC panelen zorgen ervoor dat het geluid correct gedempt wordt. De volle wanden en de glazen wandopbouw zorgen voor perfecte isolatie naar geluidsoverdracht toe. 

Natuurlijke materialen

Natuurlijke materialen als kastanje-fineer en leder in combinatie met de extra matte laminaatafwerking met anti-vingerafdruklaag van Fenix, zorgen voor een zeer warm en smaakvol geheel. 

Architecten

Highlights

  • Akoestisch absorberende PETAC panelen
  • Natuurlijke materialen als kastanje-fineer en leder
  • Extra laminaatafwerking met anti-vingerafdruklaag van Fenix

"Het was alweer een fijne samenwerking."

- Architect Caroline Vanbiervliet

 

Ook een project in gedachten?

Op zoek naar een droominterieur voor uw woning, kantoor of commercieel pand? Wij luisteren graag naar uw ideeën en wensen. We gaan samen met u op zoek naar de beste uitwerking voor uw totaalinrichting.

Dien uw projectaanvraag in

of stel je vraag

Laat je inspireren door deze kantoorinrichtingen op maat

Bekijk alle kantoorinrichtingen
brochure

Ontvang onze 
catalogus ter inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor uw volgend project? Vraag onze algemene inspiratie- en kantorengids vrijblijvend aan. Blader door al onze realisaties en krijg zo wat meer inzicht in onze werkwijze en service. Laat u inspireren!

Ontvang gratis onze inspiratiegids