Overslaan en naar de inhoud gaan

Moderne en functionele kantoorruimte

Op de hoek van de Engelse Wandeling en de Dumolinlaan te Kortrijk werd een nieuw kantorencomplex ontwikkeld. Vanuit de behoefte aan moderne en functionele kantoorruimte ontwierp architect Goedefroo en Goedefroo, in opdracht van Futurn & Koramic Real Estate een kantoorgebouw met een hedendaags ogende, waar lichtinval primeren, gecombineerd met maximale flexibiliteit en functionaliteit.

Een van de entiteiten richtten we in als kantoorruimte voor Futurn naar ontwerp van interieurbureau CoStudio. Een warme en huiselijke kantoorinrchting afgewerkt in Amazakoué, een Afrikaanse houtsoort, afgewerkt met naturelle UV-vernis. Deels akoestisch absorberend uitgevoerd. Ook de glazen wanden zijn uitgevoerd in fineerhout in combinatie met bronzen materiaal.

Ook een project in gedachten?

Op zoek naar een droominterieur voor uw woning, kantoor of commercieel pand? Wij luisteren graag naar uw ideeën en wensen. We gaan samen met u op zoek naar de beste uitwerking voor uw totaalinrichting.

Dien uw projectaanvraag in

of stel je vraag

Laat je inspireren door deze kantoorinrichtingen op maat

Bekijk alle kantoorinrichtingen
brochure

Ontvang onze 
catalogus ter inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor uw volgend project? Vraag onze algemene inspiratie- en kantorengids vrijblijvend aan. Blader door al onze realisaties en krijg zo wat meer inzicht in onze werkwijze en service. Laat u inspireren!

Ontvang gratis onze inspiratiegids