Overslaan en naar de inhoud gaan

Totaalrenovatie van kantoren en gemeenschappelijke ruimtes

Het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité, kortweg B.O.I.C., vertrouwde de volledige renovatie van hun gebouwen toe aan De Laere Decor. Behalve meubelmaatwerk werden ook gietvloeren, custom-made tapijt, akoestische spanplafonds, data & elektriciteit en schilderwerken vernieuwd. De zittribune en ontvangstbalie werden uitgevoerd in Tilly platen in vurenhout.

Dit totaalproject gebeurde in twee aansluitende fases om de werking van het personeel zo comfortabel mogelijk te laten verlopen. De kantoren kregen een lichte opknapbeurt (tapijt, schilderwerken, beglaasde deuren) terwijl de gemeenschappelijke ruimtes drastischer werden aangepakt. 

De gezellige refter, ooit een donkerbruine bureauruimte, doet dienst als refter en als informele vergaderruimte.

Architecten

Highlights

  • Minimalistische vergaderruimte met Japanse accenten
  • Gestileerd sportveld in gietvloer
  • Sportieve zittribune in Tillyplaat

Prachtige uitvoering. Zelden gezien dat een realisatie zo nauw aansluit bij de ontwerprenders.

Samenwerking met architect

Voor dit project werkten we samen met K-ONCEPT, een onafhankelijk ontwerpbureau uit Roeselaere. 

K-ONCEPT plaatst steeds de mens centraal in hun projecten. Enkel in een aangename en dynamische, maar tegelijk ondersteunende en efficiënte omgeving, komen medewerkers tot hun recht. Dit in combinatie met duurzaamheid, design en het vakmanschap van De Laere Decor zorgt voor een prachtige realisatie.

Bekijk de video over de realisatie van dit project https://vimeo.com/307649063

 

Vakmanschap van De Laere Decor

Bij deze totaalrenovatie kwamen heel wat facetten van onze services aan bod. Samen met architect, bouwheer en ons team van getalenteerde vakmensen maakten we van dit project een succes.

De Laere Decor stond in voor de coördinatie, begeleiding en uitvoering van dit project. Een vlot verloop van de werken, resulteerde in een gelukkige architect, bouwheer en veel lovende woorden. Hier kunnen we natuurlijk enkel maar fier op zijn.

Ook een project in gedachten?

Op zoek naar een droominterieur voor uw woning, kantoor of commercieel pand? Wij luisteren graag naar uw ideeën en wensen. We gaan samen met u op zoek naar de beste uitwerking voor uw totaalinrichting.

Dien uw projectaanvraag in

of stel je vraag

Gerelateerde projecten

Bekijk alle projecten
brochure

Ontvang onze 
catalogus ter inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor uw volgend project? Vraag onze algemene inspiratie- en kantorengids vrijblijvend aan. Blader door al onze realisaties en krijg zo wat meer inzicht in onze werkwijze en service. Laat u inspireren!

Ontvang gratis onze inspiratiegids