Overslaan en naar de inhoud gaan

Lancering nieuwe website

Een nieuwe look voor de De Laere Decor website

Moderne website met heel wat nieuwe functionaliteiten 

De Laere Decor is de afgelopen jaren flink gegroeid en dat vroeg om een nagelnieuwe en moderne website met heel wat nieuwe functionaliteiten. Met de lancering van de nieuwe website hopen we onze klanten, bezoekers en partners nog beter te informeren. 

Inspiratie in uitvoering en ondersteuning van uw project

De website kreeg een volledige make-over: een nieuw hedendaags en modern ontwerp, volledig responsive navigatie, en inspirerende content.

Projecten, architecten, materialen, en diensten worden in detail uitgelicht, zodat u als klant, architect of bezoeker de beste inspiratie en ondersteuning krijgt bij de uitvoering van uw project. 

Persoonlijke aanpak

Er werd ook een "Careers" pagina toegevoegd, zodat potentiële werknemers makkelijker de weg vinden naar De Laere Decor. Dankzij de uitgebreide "Over ons" pagina krijg je nog meer info over de persoonlijke aanpak, historiek en visie. Je blijft ook steeds op de hoogte van de laatste nieuwtjes dankzij de blogpagina

Maar oordeel gerust zelf. Ontdek onze vernieuwde website, grasduin door de foto’s van onze talrijke realisaties en ontdek onze materialengids.

Laat u inspireren!