Overslaan en naar de inhoud gaan

Renovatie klassevilla

De bouwheer koos voor de samenwerking tussen interieurarchitect Pedro Verhue en totaalaannemer De Laere Decor voor de renovatie van deze prachtige villa. Het karakter van de woning werd behouden en er werd een mooie harmonie gecreëerd tussen de bestaande elementen zoals de trap, haard, deuren, etc. en de nieuwe elementen. Het resultaat is een strakke en hedendaagse inrichting die de ruimtes mooi in elkaar laat over vloeien.

Hoogwaardige en duurzame materialen

Het meubelmaatwerk werd uitgevoerd in fineer gecombineerd met natuursteen. En voor de bevloering werd eveneens gekozen voor een combinatie van hout en natuursteen. Dit alles geeft het geheel een rustige maar luxueuze uitstraling.

 

 

Architecten

Highlights

  • Behoud van karakter van de villa
  • Combinatie natuursteen en hout
  • Perfecte harmonie tussen bestaande en nieuwe elementen

Ook een project in gedachten?

Op zoek naar een droominterieur voor uw woning, kantoor of commercieel pand? Wij luisteren graag naar uw ideeën en wensen. We gaan samen met u op zoek naar de beste uitwerking voor uw totaalinrichting.

Dien uw projectaanvraag in

of stel je vraag

Gerelateerde projecten

Bekijk alle projecten
brochure

Ontvang onze 
catalogus ter inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor uw volgend project? Vraag onze algemene inspiratie- en kantorengids vrijblijvend aan. Blader door al onze realisaties en krijg zo wat meer inzicht in onze werkwijze en service. Laat u inspireren!

Ontvang gratis onze inspiratiegids