Overslaan en naar de inhoud gaan
01 04

Ghistelinck Mercedes-Benz dealer - Kortrijk

Wauwgevoel voor de autoliefhebber

Het Mercedes experience center  van de Ghistelinck Group te Kortrijk betreden, bezorgt iedere bezoeker een spontaan wauwgevoel.  Goedefroo architecten ontwierpen de toonzaal en de kantoren rondom een majestueuze centrale cirkelvormige inkomhal. De imposante roltrap naar de toonzaal op de verdieping doorbreekt de cirkel.

Logo in akoestisch spanplafond

De AMG-sfeer werd door heel het center doorgetrokken. Veel beton, een centrale witte kern en veel diepzwart gelakte details. De glazen compartimenteringen die de kantoren en ontvangstruimtes scheiden van de toonzaal kregen een fijn zwart aluminium patroon. In het akoestische ronde spanplafond werd trouwens het logo van Mercedes geïntegreerd.

Imposante bar

De imposante bar, afgewerkt in gepolierde inox 3M folie, is elegante en betaalbare oplossing met een subtiele verwijzing naar de carwrapping waar veel sportieve autoliefhebbers voor kiezen. 

 

Highlights

  • Majestueuze centrale cirkelvormige inkomhal
  • Imposante roltrap & bar
  • Logo verwerkt in akoestisch spanplafond
  • Diepzwart gelakt aluminium

Ook een project in gedachten?

Op zoek naar een droominterieur voor uw woning, kantoor of commercieel pand? Wij luisteren graag naar uw ideeën en wensen. We gaan samen met u op zoek naar de beste uitwerking voor uw totaalinrichting.

Dien uw projectaanvraag in

of stel je vraag

Gerelateerde projecten

Wijnen De Clerck - Heule

Liu Jo - Nieuwpoort

Bekijk alle projecten
brochure

Ontvang onze 
catalogus ter inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor uw volgend project? Vraag onze algemene inspiratie- en kantorengids vrijblijvend aan. Blader door al onze realisaties en krijg zo wat meer inzicht in onze werkwijze en service. Laat u inspireren!

Ontvang gratis onze inspiratiegids