Overslaan en naar de inhoud gaan

Hunter Douglas roosterplafonds

 

Houten en metalen plafonds

Hunter Douglas biedt zowel houten als metalen roosterplafonds aan, die aan de hoogste normen voldoen. Deze roosterplafondsystemen zijn ideaal voor een plenum met een beperkte diepte en kunnen gemakkelijk verschillende modules in één plafond creëren. Ze zorgen voor een ruimtelijk aanzicht wat ideaal is voor interieurs waar voorkeur wordt gegeven aan open en lichte constructies.

De houten roosterplafonds zijn gemaakt van latten uit massieve als gefineerde houtsoorten in uiteenlopende tinten, vormen en formaten om een warme uitstraling te creëren. De metalen plafonds zijn eveneens in een breed aanbod aan patronen beschikbaar. Alle Hunter Douglas plafonds hebben hun eigen specifieke kenmerken om het beoogde resultaat te realiseren. Alle plafonds kunnen in verschillende boog- en andere vormen worden toegepast, afhankelijk van de gebruikte draagconstructie.

Akoestiek en afwerking

Alle houten plafonds zijn zodanig gemaakt dat ze de best mogelijke akoestische prestaties, zowel met als zonder gebruik van akoestische kussens, leveren zonder aan het esthetische afbreuk te doen. De houten plafonds zijn beschikbaar is meer dan 40 fineer afwerkingen en 20 massieve houtsoorten. Dankzij een speciale behandeling zijn sommige houtsoorten zelfs geschikt voor gebruik in vochtige omgevingen. Het assortiment akoestische metalen plafonds omvat systemen met verschillende prestatieniveaus. Zo verbeteren geperforeerde panelen de akoestiek aanzienlijk met behulp van akoestische kussens. De metalen plafonds kunnen in elke RAL-kleur, een aantal metallic kleuren en in chroom afgewerkt worden. Voor een consistent plafondaanzicht kan een complete oplossing - inclusief panelen, roosters, brandrasterprofielen en randprofielen - in één kleur afgewerkt worden. Zowel de houten als de metalen plafonds zijn voorzien van een hoge brandveiligheidsclassificatie.

 

Projecten waarbij hunter douglas roosterplafonds gebruikt werd