Overslaan en naar de inhoud gaan

Materiaal met een uniek verhaal

In de inkomhal werd een nis met zitbank uitgewerkt in Swamp oak fineer, een zeer uitzonderlijk materiaal met een heel uniek verhaal. Het fineer is namelijk afkomstig van eik die meer dan duizend jaar op de bodem van een moeras gelegen heeft. Een pièce unique die bij het binnenkomen alle aandacht trekt.

Speciale schildertechniek

De fronten van de kasten en alle zichtbare delen, inclusief de schuifdeuren zijn bezet met een speciale schildertechniek. Door de inval van het licht ontstaat een prachtig spel van schakeringen. Het maatwerk van de dressing werd binnenin voorzien van Shinokki Stardust Walnut fineer. Het warme gevoel van hout bij het openen van de kasten.

In de slaapkamer onder het dakgebinte is er de combinatie van wit maatwerk met fronten in geborstelde eik, behandeld met een beschermende olie. 

Architecten

Highlights

  • Nis uitgewerkt in uniek moeraseik fineer
  • Originele schildertechniek creëert kleurschakeringen
  • Querkus Vivace Brushed in de slaapkamer
  • Shinokki Stardust Walnut voor de binnenzijde van de dressing

Ook een project in gedachten?

Op zoek naar een droominterieur voor uw woning, kantoor of commercieel pand? Wij luisteren graag naar uw ideeën en wensen. We gaan samen met u op zoek naar de beste uitwerking voor uw totaalinrichting.

Dien uw projectaanvraag in

of stel je vraag

Laat je inspireren door deze prachtige privé interieurs

Bekijk alle gepersonaliseerde totaalinrichtingen
brochure

Ontvang onze 
catalogus ter inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor uw volgend project? Vraag onze algemene inspiratie- en kantorengids vrijblijvend aan. Blader door al onze realisaties en krijg zo wat meer inzicht in onze werkwijze en service. Laat u inspireren!

Ontvang gratis onze inspiratiegids