Overslaan en naar de inhoud gaan

Creëer sfeer in je interieur met hout

Voor de renovatie- en herinrichtingswerken van woning R. werd gekozen voor De Laere Decor. Het ontwerp is van Klarté Architecten. De Laere Decor stond in voor de totaalrenovatie inclusief ruwbouwwerken, technieken, meubelmaatwerk en schilderwerken.

Om een hedendaagse warme afwerking in de woning te brengen, werd gekozen voor een combinatie van witte solid surface en warm Lariks houtfineer.

De kasten van de keukenwand lopen door in de kasten van de leefruimte in een L-vorm, wat resulteert in een functionele en aangename open leefkeuken. Het bestaande gasvuur werd probleemloos geïntegreerd in de nieuwe opstelling. De grote verborgen schuifdeur biedt de mogelijkheid aan de bewoners om te kiezen voor openheid of geborgenheid.

De technieken werden aangepast aan de hedendaagse noden en werden vlekkeloos ingepast in het concept, toch telkens weer een hele uitdaging voor onze ploeg onderaannemers maar ook in dit project is alles vlot verlopen. 

Architecten

Highlights

  • ARPA Fenix laminaat voor de fronten van het keukeneiland
  • Kastenwand in Lariks houtfineer met zwarte greepjes
  • Keramische tegels in de keuken en eetruimte
  • Keukeneiland en tabletten in Kerrock Solid Surface

Ook een project in gedachten?

Op zoek naar een droominterieur voor uw woning, kantoor of commercieel pand? Wij luisteren graag naar uw ideeën en wensen. We gaan samen met u op zoek naar de beste uitwerking voor uw totaalinrichting.

Dien uw projectaanvraag in

of stel je vraag

Laat je overtuigen door deze prachtige privé interieurs

Bekijk alle gepersonaliseerde totaalinrichtingen
brochure

Ontvang onze 
catalogus ter inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor uw volgend project? Vraag onze algemene inspiratie- en kantorengids vrijblijvend aan. Blader door al onze realisaties en krijg zo wat meer inzicht in onze werkwijze en service. Laat u inspireren!

Ontvang gratis onze inspiratiegids