Overslaan en naar de inhoud gaan
01 04

Buyse Metal Works group - Aalter

Snelle, kwalitatieve uitbreiding en renovatie

De uitbreiding en renovatie van de kantoren van Buyse Metal Works Group in Aalter hebben we op een snel tempo kunnen realiseren. Eenvoudige en oerdegelijke materialen werden toegepast. Het werd een klasse-interieur die hand in hand gaat met het zorgeloze gebruik.

Het volledige ontwerp is van de hand van het architectenbureau SheCi, geleid door architect Cindy Taelman en interieurarchitect Sebastiaan Van Damme. Het ontwerp vloeit voort uit een ontwerpproces dat gebaseerd is op de functionaliteit en de wensen van de bouwheer waarin het interieur overgaat in de architectuur. De perfecte vertaling van de droom en de verachtingen van de opdrachtgever.

Ook een project in gedachten?

Op zoek naar een droominterieur voor uw woning, kantoor of commercieel pand? Wij luisteren graag naar uw ideeën en wensen. We gaan samen met u op zoek naar de beste uitwerking voor uw totaalinrichting.

Dien uw projectaanvraag in

of stel je vraag

Werp een blik op deze kantoorinrichtingen op maat

Bekijk alle kantoorinrichtingen
brochure

Ontvang onze 
catalogus ter inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor uw volgend project? Vraag onze algemene inspiratie- en kantorengids vrijblijvend aan. Blader door al onze realisaties en krijg zo wat meer inzicht in onze werkwijze en service. Laat u inspireren!

Ontvang gratis onze inspiratiegids