Overslaan en naar de inhoud gaan

Onderdompeling in de 'Callens huisstijl'

Callens, specialist in thermische installaties, vertrouwde De Laere Decor voor de totaalinrichting van hun nieuwe hoofdkantoor. Het ontwerp van Goedefroo + Goedefroo Architecten is de perfecte vertaling van de wensen van de klant. Het gebouw is een weerspiegeling voor de 'Callens huisstijl', waarin niet alleen topkwaliteit maar ook betrouwbaarheid en zekerheid vervat zitten.

Voor dit bijzondere project werd gebruik gemaakt van twee verschillende soorten fineer, Ivory Oak en Smoke Walnut van Decospan. Het lichte fineer werd toegepast in de kantoren van niveau 1 & 2. Het uitgesproken donkere walnoot-fineer zorgde voor een upgrade van niveau 3, die dienst doet als opleidingscentrum en evenementenruimte. Hier bevindt zich ook de grote vergadertafel waar een op maat gemaakte eiken vergaderzaal, van 7 meter op 1,6 meter. In de vergaderzaal staat ook de prachtige op-maat-gemaakte bar in Smoke Walnut die dienst doet als eye catcher.

Het fineer gaat perfect samen met de Socrete vloer van Liquidfloors en het aluminium wandensysteem, geïnstalleerd door AVC.

Aandacht voor akoestiek

Doorheen het volledige project werd enorm veel aandacht besteed aan een uitstekende akoestiek. Er werd een akoestisch absorberend plafond geplaatst met PETAC-lamellen. De lamellen werden voorzien van een print van het Smoked Walnut-fineer. Dit zorgt ervoor dat de PETAC-lamellen naadloos aansluiten bij de totaalinrichting. 

Welkomsgevoel vanaf het eerste moment

De trappenhal waar de inkom van het bestaande gebouw aansluit op de nieuwbouw, dompelt de bezoekers onmiddellijk onder in het Callens DNA, door deze volledig Callens-rood te schilderen met enkel de betonnen trap en zwarte leuning als accent.

Architecten

Highlights

  • Bedrukte PETAC® platen
  • Imposante op maat gemaakte bar als eye catcher
  • Akoestisch PETAC®-lamellen plafond
  • Samenspel van twee soorten fineer, Ivory Oak en Smoke Walnut

Ook een project in gedachten?

Op zoek naar een droominterieur voor uw woning, kantoor of commercieel pand? Wij luisteren graag naar uw ideeën en wensen. We gaan samen met u op zoek naar de beste uitwerking voor uw totaalinrichting.

Dien uw projectaanvraag in

of stel je vraag

Laat je inspireren door deze kantoorinrichtingen op maat

Bekijk alle kantoorinrichtingen
brochure

Ontvang onze 
catalogus ter inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor uw volgend project? Vraag onze algemene inspiratie- en kantorengids vrijblijvend aan. Blader door al onze realisaties en krijg zo wat meer inzicht in onze werkwijze en service. Laat u inspireren!

Ontvang gratis onze inspiratiegids