Overslaan en naar de inhoud gaan

Spanplafond- en wand

 

Monavisa Spanplafond

Het spanplafond Clipso® Standaard van Monavisa wordt vooral gebruikt wanneer het doek enkel een esthetische functie heeft. Naast de 3 basiskleuren zijn andere kleuren op aanvraag te verkrijgen. De lichtdoorlatende variant is transparant voor zowel natuurlijk licht als kunstlicht en laat toe om door middel van licht achter of boven het doek de ruimte nog beter te accentueren. De anti-bacteriële variant wordt in vochtige ruimtes gebruikt waar hygiëne voorop staat. Dankzij de milieuvriendelijke en bacteriewerende coating krijgen schimmels geen schijn van kans.

Microgeperforeerd doek voor plafond en wand

De Clipso® akoestische spanplafonds en -wanden worden speciaal gebruikt om het geluid te dempen. Het gebruik van harde materialen zoals beton, metaal en glas in moderne gebouwen heeft ervoor gezorgd dat de akoestiek vaak een probleem is. Klanken weergalmen en blijven hangen, wat een onaangenaam effect heeft. De microgeperforeerde doek - al dan niet in combinatie met een absorberende materie - zorgt ervoor dat de geluidstrillingen grotendeels opgenomen worden en niet meer weerkaatsen in de ruimte. Dit zorgt voor een bijzonder comfortabel gevoel bij iedereen die zich in de ruimte bevindt. Zelfs in een grote horecazaak kan je op die manier een normaal gesprek voeren. Ook in woningen of kantoren met veel glas of beton wordt het dagdagelijkse functioneren een stuk aangenamer wat onder andere de productiveit ten goede komt.

 

 

Kanvas akoestisch spanplafond

Lichtinval in moderne interieurs onthult vaak imperfecties in pleister- en schilderwerken. Daarnaast worden we in grotere ruimtes vaak geconfronteerd met een sterk verminderde absorptie van geluidsgolven en trillingen. Elk spanplafond van Kanvas verbetert aanzienlijk de geluidskwaliteit van een woning, en  verzekert op lange termijn een egaal oppervlak. 

Eigenschappen

De sterke afwasbare coating waarmee de plafondsystemen zijn afgewerkt, verzekeren ook op lange termijn een egaal oppervlak. De doeken van Kanvas zijn bovendien tot twintig keer sterker dan klassieke spanplafonds en traditionele plafonds in gips. 

Budgetvriendelijk

Door de efficiëntere installatie waarbij minder partijen aan bod hoeven te komen, is een spanplafond goedkoper dan een klassiek plafond in een afgewerkt resultaat. Daarnaast heb je geen last van bouwstof, vervuiling of geurhinder van producten zoals verf en verdunners. 

Als marktleider in akoestische spanplafonds staat Kanvas namelijk klaar voor elke uitdaging in de zoektocht naar optimale geluidskwaliteit.