Overslaan en naar de inhoud gaan
01 04

Uniqum Advocaten - Kortrijk

Krachtige lijnen en heldere ruimtes kenmerken het nieuwe kantoorgebouw

In september 2015 namen Uniqum Advocaten hun intrek in hun nieuw kantoorgebouw te Kortrijk. 

Het gebouw is een stevig ontwerp van Klarté Architecten en is ontworpen rond de binnenpatio en de circulatie-assen. De krachtige lijnen bepalen de volledige organisatie en zorgen voor veel heldere ruimtes. Een krachtig architecturaal beeld die een harmonieus geheel vormen met het interieur. De materiaalkeuzes werden afgestemd op sfeer en look, maar ook in functie van onderhoudsvriendelijkheid, akoestiek, duurzaamheid en budget. Een zéér aangename samenwerking met bouwheer, Dedeyne Construct en Klarté Architecten die we ieder jaar rond de opleveringsperiode nog eens met een aangenaam samenzijn herdenken.

Ook een project in gedachten?

Op zoek naar een droominterieur voor uw woning, kantoor of commercieel pand? Wij luisteren graag naar uw ideeën en wensen. We gaan samen met u op zoek naar de beste uitwerking voor uw totaalinrichting.

Dien uw projectaanvraag in

of stel je vraag

Werp een blik op deze kantoorinrichtingen op maat

Bekijk alle kantoorinrichtingen
brochure

Ontvang onze 
catalogus ter inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor uw volgend project? Vraag onze algemene inspiratie- en kantorengids vrijblijvend aan. Blader door al onze realisaties en krijg zo wat meer inzicht in onze werkwijze en service. Laat u inspireren!

Ontvang gratis onze inspiratiegids